Gingers

ABOUT THE GINGERS

IMG_2603

Wij zijn gepassioneerde foodies – een woord dat te pas en te onpas gebruikt wordt, maar goed… Beiden zijn we reeds jaren, nog voor we elkaar kenden, actief op zoek naar unieke tafelervaringen en de bijhorende smaaksensaties. Sinds onze ontmoeting begin 2012 hebben we een versnelling hoger geschakeld en onze culinaire horizonten verbreed. Concreet: we bezoeken regelmatig wat wel eens bestempeld wordt als ‘de betere zaak’ (lees: het Michelin-sterren-universum en hetgeen er zich net onder bevindt). Ook onze vakanties en weekend-tripjes laten zich meer en meer leiden door de zoektocht naar smakelijke ervaringen.

Daarom hebben we begin 2014 besloten om onze ervaringen neer te schrijven. Misschien de zoveelste foodblog, maar voor ons in de eerste plaats een culinair dagboek. Wat we neerschrijven zijn dan ook onze persoonlijke indrukken, die we graag delen.

We hebben uiteraard elk onze eigen smaak en voorkeur. Zo ben ik niet bepaald een carnivoor te noemen, terwijl mijn trouwe tafelgenoot dan weer een alleseter en culinaire durfal is (en daarom ook af en toe als mijn ‘vuilbakje’ mag optreden) . Maar allebei genieten we van fijne tafelervaringen waarbij lekkere bordjes, vermakelijke conversaties en een aangename sfeer centraal staan. Ik schrijf deze blog, maar gebaseerd op onze ervaring.

Bon appétit,

Ann Van Vooren (& Christophe Hardy)

 

PS: Die trouwe tafelgenoot van mij heeft zijn eigen blog (wel in de taal van Shakespeare, die hij vreemd genoeg beter beheerst dan zijn moedertaal – het is dan ook een ‘specialeke’) waarin hij dieper ingaat op onze culinaire avonturen en de chef-scène in het algemeen. Work in progress, coming soon!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: